
Välkommen till Grus Grus!
Kom in och bara häng, fullständigt hänge dig åt vin, gå på after work med kompisarna, ta med hela familjen eller knyck en plats på kvällens vinprovning!
Oavsett vad du känner för att äta eller dricka, så vill vi att du ska känna dig som hemma! Vi jobbar med hantverksviner och mat som följer årstiderna i en avslappnad atmosfär där allt kan hända, det är du som sätter gränserna. Drick viner på obskyra druvor från okända områden hela kvällen eller beställ in en riktigt klassisk flaska – vad de alla har gemensamt är att de är gjorda för hand, med passion och respekt för naturen.
Köksmästare Bill Allison och hans gäng lagar riktigt god mat med fokus på råvaror i säsong. På menyn finns snacks och rätter att dela på. Vinerna är utvalda av vår sommelier Patricia Dominguez.
På Grus Grus har vi 21 år som åldersgräns måndag – torsdag, och 23 år på fredagar och lördagar.
Självklart är barn och ungdomar välkomna tillsammans med målsman.
Vi har 14 bokningsbara platser för middag, resterande 25 platserna är öppna för drop-in hela kvällen.