Meny

Vår mat

Köksmästare Fredrika Åström och hennes gäng lagar riktigt smaskig mat med fokus
på råvaror i säsong. På menyn finns snacks, mellanrätter och större rätter för att dela på, allt matchat med viner utvalda av sommelier Patricia Dominguez.
Det finns också ost, chark och en svart tavla som ändras dagligen.

Vi uppdaterar vår meny ofta, dock är vår Instagram snabbaste sättet att veta vad som finns på Svarta tavlan.

Meny

grus grus vinbar mat

Större Sällskap

Ni sitter tillsammans i vårt Chambrée Separee där köket lagar upp en meny på de råvaror som har kommit in från de ambitiösa bönder och odlare vi samarbetar med. Meny serveras då familystyle till hela sällskapet. Eftersom vi jobbar med mindre leverantörer så kan det ske vissa förändringar med kort varsel.

Vi kan ta bokningar senast inom 48 timmar. Max är 12 personer

Bröd

från “Ett bageri”

 

Romesco

med grillad lök

 

Labneh

med bakad aubergine

 

Blåmusslor

med N’Duja

 

Helt svensk vårlammlägg

med ramslök och salvia

 

Kvällens Ost

 

Chokladkaka

med salt karamell

 

595

 

Utvalda drycker

Drycken är framtagen med omsorg av de olika hantverksfrämjande gårdarna och de vi tycker är riktigt gott just nu.

 

400

Karlbergsvägen 14 113 27 Stockholm